Accommodaties

Omdat de pastorie een monumentaal gebouw is, beschikken we over ruime gastenkamers. De pastorie is natuurlijk voorzien van centrale verwarming en isolerende beglazing. Dus een comfortabele omgeving in alle jaargetijden.

U kunt gebruik maken van onze gerieflijke woonkamer, eetkamer of onze serre met uitzicht op de prachtige tuin. Hier kunt u de krant doorkijken, een boek lezen of wat mijmeren. U kunt ook een gesprek aanknopen met andere gasten en wij zijn altijd "in" voor een goed gesprek.

De kamers zijn allemaal voorzien van een eigen douche- toiletruimte en zijn ruim genoeg voor een comfortabel zitje, als u op uw kamer verblijft. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

U kunt gebruik maken van de lcd-tv, en er is natuurlijk WiFi waarop uw lap-top en/of uw smart phone werkt. Dit is bij de prijs inbegrepen. Ook om een kopje koffie of thee te zetten zijn de voorzieningen aanwezig. Wij vinden het oer-gezellig als onze gasten een kopje koffie meedrinken en een praatje maken.

In een Bed & Breakfast is een goede nachtrust zeer belangrijk. Onze bedden zijn allemaal elektrisch verstelbaar en bieden optimaal comfort, wat een goede nachtrust garandeert. De kamers hebben binnenluiken, zoals dat in de pastorie gebruikelijk was.

Ook het onbijt wordt rijkelijk verzorgd. Vers, eigengebakken brood, en een keuze uit verschillende heerlijke producten.

Uw eitje gekookt of gebakken naar uw wens, op de tijd die u bepaalt. Het begin van de dag moet goed zijn.

Verdere details vindt u in de beschrijving van de verschillende kamers.

U kunt bij ons met PIN en/of creditcard betalen.