Kardinaal

Kardinaal.

Deze heldere, lichte kamer bevindt zich op de begane grond en is compleet nostalgisch ingericht. Ondanks de antieke inrichting, herbergt Kardinaal alle moderne faciliteiten. Een eigen douche- en toiletruimte, met een douchecabine met lage instap, airconditioning. Voorziening om zelf een kopje koffie of thee te zetten. Een lcd-tv, aangesloten op net netwerk van een landelijke provider. WiFi in het hele gebouw, zodat u op elke plek in de pastorie gebruik kunt maken van uw lap-top of smart phone.

De comfortabele bedden kunnen als 2-persoons bed worden opgemaakt. 

Zeer geschikt voor een trouwerij, lustrum?

 

Deze kamer kan nog een andere funktie vervullen , nl. die van TOP kamer. dit is de afkorting van Tijdelijke Opvang Plek. Hier kunt u bv. na een medische ingreep, herstellen in een andere omgeving. Een hoog-laag bed vergemakkelijkt de verzorging. De bedden kunnen uit elkaar worden gezet, zodat een partner ook gerust kan slapen, want deskundige hulp is aanwezig. Natuurlijk zijn de bedden elektrisch verstelbaar en van top kwaliteit.  

Het tarief voor onze beste kamer is € 78,-- per nacht.

Voor een langduriger verblijf rekenen wij een aangepast tarief. Hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.  Klik op één van de onderstaande foto's voor een grotere weergave: < Terug naar overzicht accommodaties